Hur kreditvärdig är du?
- Kontrollera enkelt själv i 3 steg! -

→ Ja tack, Jag vill ha kontroll över mitt liv. Klicka här


Allt om kreditupplysningar

Användbar information för hyresvärdar samt låntagare - allt om kreditupplysningar

Kreditupplysningar är betydande delar av flera procedurer. Först på listan, det är den viktigaste grunden enligt vilken banken kan öppna ett nytt konto till dig. Kreditupplysningar ger ett företag trygghet att kan ge ut ett kreditkort eller en långivare kan ge ett lån.

Hyresvärdar kan också begära kreditupplysningar för att värdera tillförlitligheten av en eventuell eller potentiell hyresgäst.

Kärnan i kreditupplysningar är på grund av deras kronologier av kredithistorik som berör dem som ansöker om en tjänst - kredit, kreditkort eller en vanlig hyresrätt liv. Se några allmänna villkor och användbar information som skulle kunna vara till stor hjälp för hyresvärdar. Se allt om kreditupplysningar som påverkar hyresvärdens bedömning av den framtida hyresgästen:

  1. 1 ) Vad är kreditupplysningar? Enligt Fair Credit Reporting Act ( FCRA ) alla nationella breda kreditupplysningsföretagkan erbjuda kreditupplysningar till både - privatpersoner och företag . Samtidigt är dessa företag också rätt att lämna uppgifter till långivarna . Kreditupplysningsföretagär skyldiga att skydda personlig och privat information . De har också en skyldighet att på ett korrekt och precist sätt . I båda fallen - om kreditupplysningsföretagetavslöja privat information mot reglerna för det exponerar felaktig information , det kan laddas med straff och även värsta , kan det straffas med en rättegång . Informationen om kreditupplysningar börjar oftast med personlig information som tyder på individerna . Vad som är viktigt i denna information är uthyrningen historia av individen. Här är där det står skrivet hur samvetsgrann hyresgästen var i sina tidigare relationer med hyresvärdar . Information om eventuella vräkningar är också möjligt att vara en del av den gemensamma kreditupplysningar . Hyresvärdar är också intresserade av fakta om anställning av hyresgästerna . Och dessa fakta är delar av kreditupplysningar , också.
  2. 2 ) Kreditupplysningar och negativa åtgärder Så snart de hyresvärdar kolla på kreditupplysningar , kan de bilda sina åsikter om kandidaterna till hyran . I fall att ansökan är helt korrekt och fakta i kreditupplysningar visar en anständig och pålitlig kandidat , skriver hyresvärden ett kontrakt med honom . I andra fall kan hyresvärdar inte nöjd med informationen på kreditupplysningar . Det är då de negativa åtgärder trätt i funktion . De negativa handlingar är handlingar , där hyresvärdar utsätter sina argument till varför kandidaterna inte är tillförlitliga och valt att inte för en viss fastighet att hyra . De negativa åtgärder , med andra ord , förnekar ansökan om hyresavtalet . Under tiden , i de negativa åtgärder kan visas ytterligare villkor för hyresavtalet . Dessa villkor är vanligtvis negativa för kandidaterna . De kan hänvisa till en högre hyra pris eller att lägga till vissa specifika garantiklausuler. Sådana klausuler i de negativa åtgärder är insättning - slutet av hyresrätt städdeposition , till exempel - eller en klausul för att tillhandahålla ett samarbete signerat av hyresavtalet . Detta samarbete signerat kommer att tjäna rollen som en ytterligare garanti för hyresvärden . Alla dessa klausuler , naturligtvis , är på grund av den negativa informationen i kreditupplysningar . Här är några enkla exempel . I kreditupplysningar det skrivet att hyresgäster brukar skada fastigheter de hyr . Så i de negativa åtgärder som den kommer att undertecknas högre deposition för garanti . I kreditupplysningar det skrivet att hyresgästerna inte kunde betala hyrorna för stora lägenheter . Därefter , i de negativa åtgärder samarbete undertecknarna förväntas vara garantierna.

Relaterade länkar